Vergaderzaal

In 2018 is een unieke vergaderlocatie in Dorst opgeleverd; vergaderen op een boerderij met skybox uitzicht over de koeien.

Het kan bij Boerderij Peeters!

Wij beschikken over twee zalen die samengevoegd kunnen worden tot een grote zaal. De zalen zijn uitermate geschikt voor het geven van uw bedrijfsfeest, bijeenkomst, congres, presentatie, vergadering of privé feestjes. Ook voor ieder andere gelegenheid waarvoor u een representatieve zaal nodig heeft, bieden wij een passende oplossing. Vergaderlocatie Boerderij Peeters heeft beschikking tot een bar, keuken, loungehoek, vergadertafels en stoelen, skybox uitzicht over de koeienstal en faciliteiten zoals een beamer, wifi, flip-over bord, etc. In de keuken of in samenwerking met een externe cateraar, kan een passend menu worden verzorgd. Van een eenvoudige lunch tot een prachtig buffet of een uitgebreid diner.

Maar wat maakt onze locatie een unieke vergaderlocatie?

  1. Skybox boven de koeienstal
  2. Uw wensen staan centraal
  3. Groot aantal zitplaatsen
  4. Persoonlijk contact
  5. Leuke break activiteiten zoals een rondleiding op de boerderij

U wordt van harte uitgenodigd om ons geheel vrijblijvend te bezoeken en u te laten informeren over de mogelijkheden. Wij kunnen dan een offerte op maat samenstellen naar uw specifieke wensen. Voor een uitgebreidere uitleg kunt u een kijkje nemen in de vergaderbrochure. Een vergaderzaal huren? Meer informatie? Of  een prijzen overzicht krijgen? U kunt een mail sturen naar bianca@peetersadvies.com

Klik hier voor de online vergaderbrochure:   Vergaderlocatie brochure online versie